dijous, 28 d’abril del 2011

LA COLLA presenta LES TRAGÈDIES DE W. TXÉSPIR

El pròxim divendres 6 de maig a les 20'15 en el TAMA, es presentarà el darrer muntatge de LA COLLA de l'EMTA. Té com a títol LES TREGÈDIES DE W.TXÉSPIR (cal dir Shakespeare) i esperem que siga una divertida comèdia que us faça passar una bona estona.
El grup de joves de La Colla, cansats de fer sempre comèdies i altres obres en aparença intranscendents (adaptacions de contes, de llibres infantils, etc,) decideixen endinsar-se en l'apassionant món de la tragèdia. Per aquest viatge no troben un millor acompanyant que el conegut dramaturg William Shakespeare, autor de, possiblement, les millors tragèdies del teatre.
Es farà un repàs, entre tràgic i còmic, a Hamlet, Lear, Macbeth i Ricard III, en unes adaptacions que no sumaran més d'una hora de bon teatre. Sí, com podeu veure no es tracten de versions, sinò de per-versions. El culpable de tot açó és Xema Palanca, vell conegut com a estripador i deformador de clàssics del teatre.
Esperem la vostra presència. Recordeu que l'hora és les 20'15 (la mateixa hora que els matx) i que l'alumnat de l'EMTA diposa d'una entrada de cortesia.
Pròximament, divendres 27 de maig, l'EMTA posarà un nou muntatge... del qual ja en parlarem més endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada