dilluns, 4 d’abril del 2011

Dissabte 9 d'abril: Programa Doble de l'EMTA

Aquest dissabte 9 d'abril tenim programa doble.
Per un costat a les 19 h. al TAMA es representarà la cooproducció de l'EMTA amb CARABAU TEATRE, LA DISCRETA ENAMORADA de Lope de Vega. L'obra està dirigida per Rafa Martín i compta en l'elenc amb persones tan conegudes per a nosaltres com Gemma Taberner, Maribel Ribes, Maria Andrés, Pablo Blasco i Lluís Crespo. L'obra és una comèdia clàssica espanyola, dirigida i interpretada en calu d'humor. Francament, a aquelles persones que us agrade o us interese el teatre clàssic espanyol no podeu deixar passar l'oportunitat de veure aquest espectacle.
La funció es fa a benefici del Clavaris del Crist 2011, la qual cosa significa que les entrades s'han d'aconseguir mitjançant els clavaris (hi ha comerços a Aldaia que venen les entrades) i després es canvien per entrades al TAMA. Insistisc: no es venen en la taquilla del TAMA, sinò que es canvien per aquelles oficials que es compren als comerços.
Eixe mateix dissabte i a les 22'30 h. es farà un Martx d'Improvisació especial per presentar EL II FESTIVAL D'IMPROVISACIÓ LLIS I RAS. El Matx es jugarà al Teatre del Mercat on podrem entrar després de la darrera reforma. A més de rebre informació de primera mà de com serà el LLIS I RAS, conéixer els equips participants de la LLIGA D'IMPROVISACIÓ 11 i el calendari d'encontres, podreu gaudir d'un matx entre antigues glòries de la improvisació a Aldaia. Ja sabeu que si voleu més informacions heu de prémer el botonet per entrar a la pàgina d'IMPROU.
ALERTA! Les entrades d'aquest acte de presentació s'han de traure en la taquilla del TAMA (i ja en queden ben poques). Tan sols es posaran a la venda aquelles que no se n'hagen venudes a la taquilla. Però, francament, pensem que no en quedaran cap.
Així que ja ho sabeu: dimecres 9 d'abril, program doble de teatre a càrrec de l'EMTA. Si voleu vindre, no us despisteu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada