divendres, 8 d’abril del 2011

Curs INTRODUCCIÓ A L'IL·LUSIONISME a càrrec de Maese Blay

Com sabeu l'EMTA ofereix al llarg del curs, fora dels cursos ordinaris, una sèrie de cursets de formació que s'obren a la població general tot i que naix de les necessitats que manifestas el nostre alumnat.
Ja fa temps que en l'EMTA comptem amb un col·laborador d'excepció. Es tracta de l'actor i mag Angel Blay. Tots els que hem pogut gaudir del seu treball com actor i les seues habilitats com a mag ens hem preguntat: per què no en ensenya alguna cosa de màgia? Ara tenim la resposta.
Dins de la campanya VIU ALDAIA JOVE hem inclòs el curs INTRODUCCIÓ A L'IL·LUSIONISME que estarà a càrrec d'Angel, en el seu personatge Maese Blay.
El s'iniciarà amb una conferència sobre la història de la màgia i il·lusionisme. Més tard es tractaran les tècniques psicològiques, de manipulació i d'actuació bàsiques per a la màgia. I com no, jocs: jocs de cartes, jocs amb monedes, amb cordes, amb papers... Fins i tot tindreu l'oportunitat de fer-vos vosaltres mateix els vostres jocs de màgia.
La matrícula del curs es fa al Centre Cultural El Mirall. I no vos despisteu: com siga que està organitzat en col·laboració amb Joventut suposem que s'apuntarà molta gent.
Per descomptat, no cal dir que el primer pas per ser mag és saber guardar un secret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada