diumenge, 8 de maig del 2011

L'OM IMPREBIS i els 25 anys

   Santiago Sánchez, director de l'exitosa companyia L'OM IMPREBÍS s'ha posat en contacte amb l'EMTA per convidar-nos a la presentació del llibre que recull els seus primers 25 anys d'existència.
   Santiago Sánchez i la seua companya Xus Romero foren els fundadors de l'EMTA ara fa també uns 25 anys. Molts dels actors i actrius dels inicis de L'OM IMPREBÍS han passat per l'EMTA deixant la seua empremta, com ara Carles Castillo o José Ramón Pérez, o els continuadors del projecte com Xavier Villaplana, Xavier Sanchis "Xaxi" o Xema Palanca. Sense dubte la fita més important va ser la co-producció entre L'OM i l'EMTA de l'espectacle "SIRENAS, TROMPETAS I PEDORRETAS", de Dario Fo i dirigit per Santiago Sánchez, on alumnes (en aquell moment) de l'EMTA, com ara Juli Disla, Joan Vicent Carles, Enric Juezas, Javier Gijón o Francisca Fernández, compartien escenari amb actors ja professionals com Eduardo Zamanillo, Josep Manel Casany, Amparo Mayor i el desaparegut i entranyable Germà Muntaner.
   Tampoc no podem oblidar els primers espectacles de Matx d'Improvisació organitzats per Santiago Sánchez, on l'alumnat de l'EMTA compartia l'escenari del Teatre del Mercat amb actors i actrius professionals. Alguns d'aquests alumnes van participar en el curs que L'OM va organitzar amb Michel López, inici i cap-i-causa de l'espectacle IMPREBÍS, que tant d'èxit ha donat a aquesta companyia valenciana.
   Tots aquells que heu viscut eixos moments que estem comentat podeu trobar al llibre fotografies i comentaris que us faran recordar aquells temps amb un somriure. Per a la resta, per a tots els quals aquestes coses formen part de la llegenda, sentiu-vos també convidats i coneixeu de primera mà part de la nostra història.
   El llibre L'OM IMPREBÍS 25 AÑOS es presenta el dimarts 17 de maig a les 19 h. al saló d'actes de l'SGAE, carrer Blanqueries 5 de la ciutat de València.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada