dilluns, 25 de juny del 2012

XXV aniversari (i final): Moltes gràcies a tots!

     Amb la lectura dels 25 contes dedicats al 25 aniversari de l’Escola Municiapls  de Teatre d'Aldaia (EMTA). L'acte es va celebrar divendres passat en les instal·lacions de l’edifici de Servicis Socials, ubicat al carrer Coladors.
    Carmen Jávega, alcaldessa d'Aldaia, va inaugurar l’acte amb unes paraules de reconeixement i admiració al treball i esforç de tot l'alumnat que ha passat per l’escola al llarg dels anys. Va estar acompanyada per Carlos Ibáñez, regidor de Seguretat Ciutadana; Patricia García, regidora de Cultura; i Eduardo Serra, regidor d'Urbanisme.
     Comptàrem amb la presència de persones relevants de l'escena valenciana com Santiago Sánchez (iniciador de l'escola), Carles Castillo, Rafa Alarcón (co-director del circuït de café-teatre de València) o Joan Carles Simó.
     Els 25 contes (escrits per Arturo Roldán, Carles García, Paco Tejedo i Patricia Pardo), que reflectien sentiments i metàfores al voltant del teatre, van ser llegits per 25 persones que donaven una imatge polièdrica d'allò que és o ha sigut l'EMTA. Aquestes persones són:
     Gemma Taberner, Francis López, Belén Rodríguez, Dembel Faty, Irina Adalid, Valentí Pinyot, Jordi Puig, Asterisco, Paco Valverde i Xavier Iborra, Maria Andrés, Pepa Guasp, Fani Roldán, Alberto Jiménez, David Durán, Vicent Garzón, Ruth Lezcano, Jorge Valle, Koldo Vío, Marién y Maribel Ribes, Francisco Javier, Enric Juezas, Josep Manel Casany, Joan Vicent Carles i Manolo Poyatos. Va ser precísament Manolo la persona de llegir l'últim conte, com a persona vinculada a l'EMTA en els 25 anys d'existència.
       A tots ells i a tots els que estigueren compartint eixe moment amb tots nosaltres, moltes gràcies!

     (Podeu veure la notícia en la pàgina de l'ajuntament d'Aldaia des d'ací )


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada