dimarts, 3 de juliol del 2012

L'EMTA presenta LOS MENDIGOS en la sala Inestable de València


 Amb el títol EMET'S la sala Inestable de València ha programat una mostra d'espectacles a càrrec d'escoles de teatre. En aquesta edició hi participaran l'Escola Municipal de Teatre de Riba-roja de Túria i l'Escola Municipal de Teatre d'Aldaia.
  L'espectacle que presentarà l'EMTA serà LOS MENDIGOS, la seua última producció regular. Aquest muntatge de LOS MENDIGOS es va estrenar al novembre de 2011. Es tracta d'una adaptació de Joan Carles Simó de l'obra original de José Ruibal ama direcció de Gemma Taberner. L'acció esdevé en un lloc i un espai indeterminats on els captaires són utilitzats com atractiu turístic.
Les actuacions seran dimecres 11 i dijous 12 en la sala Inestable de València (Calle de Aparisi i Guijarro, 7  46003 València). Per saber l'horari de les funcions, consulteu les cartelleres.
   Per la seua banda l'Escola Municipal de Teatre de Riba-roja de Túria presentarà DELICIOSO DELIRIO, una adaptació de l'obra La cantant calba d'Eugene Ionesco dirigida per Juan Mandli. Les representacions seran dissabte 14 i diumenge 15 de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada