diumenge, 3 de juny del 2012

XXV aniversari (III): 25 contes per a l'EMTA.


     Després d’aconseguir que el dissenyador Carlos Haro ens dedicara un vestit de la seua col·lecció per a la commemoració i de regalar a la població un quadre al·legòric als vint-i-cinc anys d’EMTA pintat per Santiago Ruiz, ha arribat el moment de fer un acte de germandat que aprofite l’esdeveniment per ser punt de trobada d’alumnat, exalumnat, professorat, simpatitzants i resta de gent que viu amb alegria i compromís aquesta celebració.
      L’acte té com a títol 25 CONTES PER A L’EMTA. L’acte serà el divendres 22 de juny a les 20 hores al pati interior de l’edifici municipal dels Serveis Socials, al carrer Coladors d’Aldaia.
      Tot serà molt senzill. Hem demanat a cinc autors que escriguen un total de vint-i-cinc contes relacionats amb l’EMTA, el teatre o l’escola. Aquests autors han estat Carlos García, Juli Disla, Patricia Pardo, Arturo Roldán i Paco Tejedo. Vint-i-cinc persones llegiran en l’acte cada un dels contes, acompanyats pel públic en general. La convocatòria s'està donat a conéixer mitjançant un esdeveniment al facebook.
      Si en algun moment has estat vinculat amb l'EMTA, aquest pot ser el moment per a recordar i retrobar-se amb antics companys i companyes.
      Tots i totes sereu benvinguts. Comptem amb tu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada