dilluns, 3 d’octubre del 2016

Aquest divendres 7 d'octubre COLORS

Aquest divendres 7 d'octubre s'inicia la temporada teatral al TAMA. I s'inicia amb el festival COLORS, tres espectacles de carrer a les rodalies del TAMA.

La primera cita la tenim en el cinturó verd (zona TAMA) a les 19 hores amb la companyia La furtiva que presenta l'espectacle SABATES EN L'AIRE, un espectacle de circ dirigit per Alba Blanco. En paraules dels seus creadors:

«Sabates en l’aire és una metàfora circense sobre l’amor i com superar les grans incompatibilitats que tenim les persones. Un poema visual entre el cel i la terra»

Tos seguit, a les 20'30, podrem gaudir a la vorera del TAMA del darrer espectacle de la companyia Maduixa Teatre. Té com a títol MULÏER i ja ha estat premiat a la Fira de Tàrrega 2016. En el seu web diuen:
 
"Mulïer és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines.
Amb aquest muntatge pretenem investigar els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions.
Les dones són el nostre punt de partida. L’espectacle neix de la necessitat d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal, tot posant l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració per tal d’arribar a la sensibilitat de l’espectador.
Aquest espectacle és un homenatge a totes les dones que durant segles i segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement pels carrers i places de la nostra societat."

 Arribada la nit, a les 23 hores a l'Albereda de l'Avinguda de la Música tancarem el festival amb la companyia Aerea Teatro i el seu espectacle DE TODAS LAS BELLAS, LAS MÁS BELLOTAS, en el qual tres dones ens presentaran les seues cançons plenes d'humor i d'inquietuds.


Amb aquest festival, podrem donar per començada la temporada teatral al TAMA, que de segur que ens deixarà molts altres moments per gaudir del teatre.


«Sabates en l’aire és una metàfora circense sobre l’amor i com superar les grans incompatibilitats que tenim les persones. Un poema visual entre el cel i la terra» - See more at: http://www.scuraweb.com/sabates-en-aire2.html#sthash.yKtdRylq.dpuf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada