dijous, 5 d’abril del 2012

Estrena La Colla: Però qui era Emiliano Zapata?

     El pròxim diumenge 22 d'abril a les 19 h. en el TAMA, La Colla de l'EMTA estrenarà l'espectacle "Però qui era Emiliano Zapata?".
     Aquest espectacle està escrit per Xema Palanca, tot i que hi utilitza algunes escenes estretes de la pel·lícula ¡Viva Zapata! d'Elia Kazan, tot un clàssic del cinema estrenat a l'any 1952 i que tenia com a protagonista a Marlon Brando.
     Aquesta és la sinopsi que figura al programa de mà:

     ¿No us ha passat que mireu la placa del nom d’un carrer i penseu: però qui era aquesta persona? Doncs, això és el que els ha esdevingut als alumnes d’aquesta classe. Un treball escolar sobre biografies els hi farà pensar. I mentre els personatges elucubren i enraonen sobre qui era eixe Emiliano Zapata, els espectadors anem descobrint quins són els pensaments d’aquest grup de xics i xiques.
      Emiliano Zapata representa a eixe tipus d'heroi, ja siga anònim o conegut, que és un model de conducta virtuós, exemplar. En són fàcils de trobar? En queden, d'herois? L'Escola Municipal de Teatre en el seu 25é aniversari intenta, amb aquest muntatge, donar resposta a aquestes qüestions.

     En aquest espectacle hem comptat amb la col·laboració especial de dos ex-alumnes de l'EMTA: Joge Valle, que hi farà de veu narradora; i de Pepa Guasp, que s'ha encarregat de part del vestuari de l'espectacle. 
     La resta de l'equip que ha fet possible l'espectacles és que el ja és habitual: Vicent Garzón s'ha encarregat de l'enregistrament de les veus, Fet d'encàrrec de l'escenografia i l'equip del TAMA (Luis Huerta, Manu Vicent, Héctor Melgar i Joan "el puça") de les qüestions tècniques.
     També se'n farà un passe dilluns 23 de matí per a la campanya "Anem al Teatre".
     Esperem que us agrade!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada