diumenge, 4 de març del 2012

XXV aniversari (II): el cartell de Santiago Ruiz

   
     El segon projecte per tal de celebrar el XXVé aniversari de l'EMTA ha estat encarregar a un artista la realització d'un quadre que servira com a cartell commemoratiu (si recordeu, el primer va ser el vestit de Carlos Haro que està exposat al hall del TAMA).
     Pensàrem que Santiago Ruiz podia ser la persona més adient. A banda dels seus mèrits artístics i professionals, estava al seu favor que és d'Aldaia i que coneix l'EMTA des fa més de 15 anys. De fet va dissenyar els programes de mà dels espectacles "El asesinato de Julio César", "A la lluna... de València" i "El bar de los destinos cruzados".
     La idea el va il·lusionar molt i es va posar a treballar. El resultat és la imatge que veieu ací. Amb un rerefons on hi figuren els títols d'algunes de les obres que s'han representat al llarg d'aquests 25 anys, el quadre presenta 25 quadrats on en cadascú destaca una lletra. 25 lletres, 25 quadrats, 25 anys... com podeu veure és una quadre ple de simbolisme.
     Si voleu veure l'original està penjat a la paret de l'escala de pujada a l'amfiteatre del TAMA, ja que l'EMTA l'ha regalat al poble d'Aldaia i s'ha decidit que és eixe el millor lloc públic per gaudir-ne.
    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada