dijous, 23 de juny del 2011

FI DE CURS

Ha arribat la fi de curs. Alguns de vosaltres contiuareu treballant per preparar i assajar el pròxim muntatge de l'EMTA, sense data confirmada, però al primer trimestre de programació. D'altres aprofitareu alguns dels cursos, cursets i altres moments de formació que s'ofereixen durant l'estiu, i si són relacionats amb el món del teatre, millor que millor. Alguns tan sols descansareu i, fins i tot, també estaran a qui els tocarà estudiar algunes coses pendents per a setembre.
Algú de vosaltres ha comentat: què farem ara per les vesprades? La resposta és ben senzilla: queden tantes coses per fer!
Us fem algun suggeriment:
     - Llegiu alguna obra de teatre. L'estiu és un bon moment per llegir lectures que necessiten temps i dedicació. Agarreu un bon clàssic, un Lope de Vega, un Calderón o un Shakespeare. Gaudiu vers a vers del seu llenguatge i imagineu-vos la posada en escena.
    - Malauradament, la pràctica de programar teatre a les festes populars s'està perdent. La programació a la ciutat de València es tanca fins a octubre (no així a BCN o Madrid). Ens queden els festivals de teatre, que sempre són suggeridors, i els espectacles de carrer. Aneu al teatre si teniu oportunitat de fer-ho!
    - Per Internet podeu veure portals dedicats al teatre. Mireu el d'Artezblai.com (hi està a la pàgina principal d'aquest bloc), sempre amb moltes bones informacions.
    - Entreu a Youtube i mireu espectacles antics, grups de teatre dels quals hem parlat a classe, o actors i actrius coneguts. Yo us recomane la peli "Looking for Richard" d'Al Pacino, una mena de documental de l'interés d'Al Pacino per Shakespeare i pel personatge de Ricard III.

I poc més. Gaudiu d'aquestes nits que ens permeten viure al carrer, compartir-les amb la gent que estimem i que estimulen les confidències.
Estigueu atents al bloc. Una de les idees per aquest és canviar la seua adreça per fer-lo més accesible. Hi posarem un enllaç directe.
Estigue també atents als terminis de les matrícules que s'obriran a setembre (sobre tot les peresones interesades als grups com La Colla o Formació I.
I res més. Passeu un bon estiu. O, com a poc, intenteu-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada