dimarts, 23 de novembre del 2010

Aquest divendres 26 de novembre, PAOLO NANI al TAMA

Aquest divendres tenim teatre al TAMA. Ens visita el còmic italià PAOLO NANI, amb un espectacle que s'ha convertit en tot un clàssic: "La carta".
“La Carta” és un clàssic de la comèdia creat el 1992 per Paolo Nani al qual es repeteix la mateixa història, recreant-la de 15 maneres completament diferents. Es parteix d’una escena “normal” amb un seguit d’accions “normals”, en les quals no passa res especial: un home entra, beu alguna cosa, ho escupeix perquè no sap què és, escriu una carta i descobreix que no hi havia tinta a la ploma i se'n va molt emprenyat.
Aquestes senzilles accions es fan complicades quan Paolo Nani les recrea de diferents formes: rebobinant, amb sorpresa, sense mans, amb terror, circense, amb màgia, borratxo, amb estil Western, com a una pel·lícula muda, etc. Totes les variacions tenen dues coses en comú: mai es diu una paraula i el resultat és totalment divertit. A “La Carta” no hi ha dos minuts sense riures i la complicitat entre l’actor i el públic creix a cada moment.
L'espectacle està basat al llibre "Exercicis d'estil" de Raymond Queneau, el qual també utilitzàrem a l'escola per a l'espectacle "Punts de vista" en maig de 2007.
Un espectacle molt recomanable i atractiu que podem veure amb el corresponent descompte per ser membres de l'EMTA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada