diumenge, 21 de febrer del 2010

FESTIVAL D'IMPROVISACIÓ

Aquest missatge té com a objectiu recordar-vos les activitats que en la primera setmana de març donaran forma al Festival d'Improvisació d'Aldaia.
Teniu el curs amb Koldo Vío, autor del llibre "Explorando el Match de improvisación" i amic de l'EMTA. De fet no és la primera vegada que comparteix el seu treball amb nosaltres. Va ser un dels participants en el mític encontre de Matx entre Improkolectiboa i l'EMTA l'any 1997. També va fer un curs molt recordat al voltant del Teatre Imatge de Boal amb Jule García. La seua última estada va ser l'any 2008 on va compartir en un tertúlia les seues experiències com a pallasso. No oblideu matricular-vos mitjançant la pàgina www.improu.com
Dissabte 6 a les 11 h. al Teatre del Mercat, Tomás Motos ens oferirà una conferència sobre August Boal i la improvisació. Tomás Motos és una de les persones més respectades al món en el tema del teatre i l'educació, i qualsevol conferència o ponència seua és sempre interessant. August Boal és un del noms claus a la història del teatre del segle XX, tant per les seues innovacions com per les seues idees. Aquest binomi Motos-Boal fan que aquesta conferència es qualifique de gran nivell. L'entrada és gratuïta i ,si es poguera, obligatòria.
Dissabte al vespre tindrem un atractiu matx entre un equip de Granada i una selecció d'Improu. L'equip de Granada ve avalat per molt bones referències de les persones que han pogut veure'ls. Sense dubte serà una gran oportunitat de gaudir d'un matx diferent.
I el diumenge la gran final de la Lliga on els equips participants jugaran per la Colpa de la Lliga. Afanyeu-vos en aconseguir les entrades per la TAMA perquè ja sabeu que s'esgoten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada