diumenge, 21 de febrer del 2010

DIA MUNDIAL DEL TEATRE. CURS AMB JACOBO JULIO

Per tal d'assenyalar d'alguna manera que el dissabte 27 de març és el dia mundial del teatre, hem pensat en fer-lo coincidir amb un curs d'eixos que ens agrada fer per a tot l'alumnat de l'EMTA.
Aquest curs estarà a càrrec de Jacobo Julio, director de teatre que actualment viu a Aldaia. Té com a títol EL RITME DELS TEXTOS, i pretén fer-nos reflexionar i viure com un actor, actriu o director d'escena ha d'afrontar un text desconegut per a ell. El curs té dues parts. Pel matí, de 10 a 13 h. es farà una lectura col·lectiva del text a treballar. En aquests moments s'estan barallant dues popostes: Roberto Zucco de Bernard Marie Koltés i Danny i Roberta de John Shanley. A la vesprada, de 15'30 a 17'30 es posarien a escena algunes de les escenes que, prèviament, hauran preparat algunes parelles voluntàries.
I a les 18 h. al TAMA per veure la dobles sessió que ens oferirà Bambalina, on podrem veure a David Durán, antic membre de l'EMTA.
Deixarem un llistat a l'aula Baco per a que la gent es puga apuntar. El curs està pensdat per no acollir a més de quinze persones, així que es donarà prioritat als matriculats a l'escola i després als simpatitzants. A l'hora de matricular-se també us donarem un text per tal que pugueu memoritzar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada