dimecres, 23 de desembre del 2015

Torna el cicle BONIC

Amb l'arribada del Nadal és habitual que els teatres i cinemes augmenten la seua oferta dedicada als més menuts de la casa. El TAMA no és una excepció i aquesta temporada ha programat quatre espectacles.  
El diumenge 27 ens visitarà LA FAMÍLIA ROMANESKU, un espectacle de Finestra Nou Circ, en el qual participa Patrícia Pardo, clown estimada i coneguda a Aldaia. És un espectacle de circ dramatitzat amb molt bon sentit de l'humor.

 
El dilluns 28 tindrem l'últim espectacle de la històrica companyia PTV Clowns. Té com a títol YA ESTÁ. No fem "d'espoilers" si us diguem que Piojo i Hula intentaran donar la volta al món. Aquesta serà l'excusa per poder gaudir de nou de les situacions i diàlegs divertits i intel·ligents als quals ens tenen acostumats aquesta companyia valenciana.


El dimarts 29 es presenta CUBS, el darrer espectacle de Bambalina Teatre Practicable. Bambalina és el grup de titelles més internacional que tenim a València. Amb aquest espectacle (que ja han vist alguns col·legis d'Aldaia en sessió escolar) ajunten el mó de les titelles i de la improvisació. No em direu que no té un caire interessant.

El dimecres 30 el festival acaba amb un espectacle de dansa guardonat al FETEN 2015. Es tracta de la companyia DA.TE que ens presenta CUAL ES MI NOMBRE? que sembla d'allò més atractiu.

Totes les representacions són a les 18 hores. I recordeu que l'alumnat de l'EMTA té bonificacions en l'entrada.

Recordeu el que ja hem comentat a les classes. Un espectacle infantil no té perquè ser un espectacle poc actractiu pels adults. Ans el contrari, l'oferta del TAMA és un bon exemple de com podem interessar a tota la família des de dalt de l'escenari.

Gaudiu del BONIC. Bon Nadal!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada