diumenge, 18 de gener del 2015

Curs de monòlegs per a principiants.

Amb el suggeridor títol de "Curso de monólogo para principiantes", el dilluns 26 i el dimecres 28 de gener, es realitzaran dues sessions de treball al Teatre del Mercat que tindran com a tema monogràfic com fer un monòleg d'humor.

El ponent-actor-intèrpret-monologuista no és un altre que RAFA ALARCÓN, un dels responsables del circuit de café-teatre de València, a més de destacar com a intèrpret de monòlegs. Rafa Alarcón és un reputat actor d'àmpla trajectòria als escenaris valencians, al qual també hem pogut veure en sèries i programes de televisió.

En principi el curs està obert a tota la població d'Aldaia interessada en aquest món que darrerament està tan de moda. De fet, el mateix títol ho diu: "per a principiants". Però, és clar, que ens agradaria que l'alumnat de l'EMTA tinguera una presència majoritària, entre altres coses perquè conéixer Rafa és conéixer el món del teatre des de la vessant professional de primera mà. De segur que tant els seus comentaris com les seues observacions ens ajudaran a créixer com actors i actrius.

No vos el perdeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada