dimecres, 10 d’octubre del 2012

Crowdfunding o micromecenatge

     Hem rebut informació d'una plataforma de micromecenatge. Consisteix en arreplegar petites quantitats de diners per poder cobrir les despeses d'un esdeveniment cultural. Si recordeu, l'edició 2012 del festival Cabanyal Íntim ja va funcionar d'aquesta manera. Aquesta proposta ens arriba des de Lleida.
     Com siga que molt de l'antic alumnat de l'EMTA consulta aquest bloc i està engrescat en projectes que mai saben com finançar-los, ací us donem una idea.
     (Copiem el correu tal i com ens ha arribat. Espere que amb el "copia i pega" també s'activen les pestanyes d'enllaç)

Hola a tothom,
la nova plataforma de crowdfunding o micromecenatge IMPULSA'Tper a creadors/res obre avui les portes per ajudar al món de la cultura i les arts. Aquesta plataforma ja va ser presentada en l'àmbit professional dins dels actes de Fira Tàrrega i el pròxim 25 d'octubre ho farem La Caldera, centre de creació de dansa i arts escèniques de Barcelona.

Impulsa't vol crear noves sinergies i promocionar el crowdfunding com una nova manera de finançament. Som una plataforma diferent i innovadora de crowdfundingja que realitza spreading arts, que consisteix en fer el seguiment de les creacions. L’spreading arts és un espai virtual on els agents, que intervenen en la gestió, producció i mercadeig d’art i cultura, poden subscriure's i conèixer noves creacions per tal de promocionar-les i/o distribuir-les.

Si teniu un projecte entre mans i us manca una empenta econòmica per poder-lo dur a terme, doneu un cop d'ull a l'estrenada web, tafanegeu les FAQ's i presenteu el vostre projecte per a la seva validació al següent enllaç:CREA EL TEU PROJECTE

Si us agrada la iniciativa, a Impulsa't també trobareu els dos primers projectes publicats per poder impulsar-los.


Mireu el nostre vídeo promocional  CONEIXES LA LAURA?

Ben cordialment,

Mercè Ballespí
Project Manager
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada