divendres, 9 de setembre del 2011

DIPLOMA DE TEATRE EN EDUCACIÓ: PEDAGOGIA TEATRAL, de la Universitat de València

   Ens arriba la informació d'una nova edició del Diploma de Teatre en Educació: Pedagogia Teatral, de la Universitat de València.
   Aquest diploma, únic a nivell nacional, es fonamenta en la relació dinàmica de les diferents formes expressives i en la necessitat de portar a la pràctica les noves corrents que propugnen la unió del pedagog i de l’artista dins de l’ensenyament. En aquest sentit, es recolza sobre tres eixos bàsics: la creativitat, la interdisciplinarietat i l’expressió. Mitjançant aquest diploma l’alumne podrà adquirir una formació especialitzada i actualitzada en l’àmbit de la pedagogia teatral i l’animació social, sent capaç de dissenyar, desenvolupar i posar en marxa projectes d’educació teatral aplicada a persones i grups de diferents nivells educatius. Al seu torn, a través del diploma, els participants intercanviaran experiències entre professors i creadors experimentats en teatre en l’educació i dramatització d’Espanya i Quebec.
   Està dirigit a diplomats o llicenciats, i professionals del teatre i de l’animació sociocultural sense titulació universitària però amb experiència acreditada. Es farà entre octubre-2011i juny-2012, els dimecres i dijous de 18 a 21 h.
Col·laboren el departament de Teatre de la Universitat Quebec, Montreal (Canadà) i l' Escola Superior d’Art Dramàtic de València. El preu de la matrícula és de 1.200'00 €. El termini de preinscripció és fins al 30/09/11.
   Si voleu més informació (professorat, programa, etc.) cliqueu ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada