diumenge, 27 de setembre de 2009

QUIÉREME MUCHO al Teatre del Mercat.

El pròxim diumenge deia 4 d'octubre, a les 19 h i al Teatre del Mercat, Paco Vila presentarà el seu espectacle QUIÉREME MUCHO.
Paco Vila és un actor nascut a Aldaia i que de sempre ha estat vinculat a l'EMTA i de manera molt directa amb els Matx d'Improvisació. Ja fa més de vint-i-cinc anys que va iniciar la seua carrera als escenaris, la qual cosa li ha permès tocar tots els pals. Actor de doblatge, de cinema (ha participat en quasi totes les produccions que Vicent Escrivà ha fet a València), de tv, animador, actor d'escena... Actualment es troba en un moment molt dolc de la seua carrera, formant part de la Companyia Nacional de Teatre Clàssic a Madrid. És allà on precisament els seus companys i companyes li han animat a obrir un nou front com actor de monòlegs.
QUIÉREME MUCHO és un espectacle de monòlegs que Paco Vila va estrenar al Teatre del Mercat ja fa uns anys, tot i que estic convençut que alguns de vosaltres el recordareu. No va tindre massa repercussió, tot i que arribà a rodar per alguns teatres del país i fins i tot de més enllà de les fronteres. En ell Paco ens conta algunes històries on es mesclen elements biogràfics i imaginaris tots al voltant d'un personatge molt estrafolari.
L'espectacle es presenta de nou a Aldaia amb la idea que serva d'entrenament (que no d'assaig), abans de la seua presentació als escenaris de Madrid. Ja sabeu com són aquestes coses: qui ens diu que d'ací a quatre dies no tenim a Paco feta una estrella mediàtica!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada